Solresa till strandfavoriten Badalona

Rafaelhoteles Badalona, Badalona, Spanien

Upp till -60% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Barcelona

Badalona

Dubbelrum med havsutsikt

Badalona

Dubbelrum med havsutsikt

Barcelona

Exklusivt leverantörserbjudande

Bo strax utanför Barcelona på elegant hotell nära stränder, nöjen och shopping, inkl. flyg och fr...

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -60% på leverantörens priser ?

Det här är ett exklusivt erbjudande från leverantören. Du kommer därför att bli hänvisad till deras hemsida för att se tillgängliga datum och slutföra din bokning.

Snyggt designat hotell med restaurang, terrass och havsutsikt i Badalona, på kort avstånd från stranden, pendeltåget och centrala Barcelona, inklusive flyg och frukost - med avgångar mellan september 2019 och juni 2020

  • Bra läge nära stränder och storstad: Hotellets centrala läge bjuder på många möjligheter och upplevelser för den som önskar. Ta dig runt i Badalona till fots, botanisera bland butikerna på Calle del Mar, njut av sol och salta bad på stadens fina stränder. Fyll på med en tur till närliggande Barcelona som du enkelt når med tåg från stationen Pompeu Fabra.

  • Njut av katalanska smaker på El Badiu: På hotellrestaurangen kan du smaka på det lokala kökets läckerheter i en trendig och avslappnad atmosfär. Njut av jamón ibérico, grillat kött av olika slag och traditionell bacalao tillsammans med ett glas vin från regionen. Under varma sommardagar serveras middagen på terrassen med utsikt över havet och Badalona.

  • Frossa i tapas och sangria: I såväl Badalona som Barcelona vimlar det av restauranger och barer där du kan njuta av goda tapas. Här finns även gott om barer där du kan ta ett glas sangria eller två medan du blickar ut över folkvimlet.

Faciliteter

- Restaurang
- Terrass
- Gym

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen El Prat tar det ungefär drygt en halvtimme att resa med bil.

Erbjudandet

  • Flyg tur och retur från vald avreseflygplats till Barcelona, Spanien
  • Tre nätter i ett Standard Dubbelrum på Rafaelhoteles Badalona
  • Frukost
  • Avresedatum: september 2019 – juni 2020
  • Det angivna erbjudandepriset är unikt för Secret Escapes under reseperioden november 2019 – mars 2020. Ytterligare avresedatum kan bokas på partnersidan till priser som uppdateras dagligen.
Avenida de Navarra 6, Badalona, Spanien

Transport ingår i detta erbjudande. Se information nedan.

Information

Flyg tur och retur ingår från vald flygplats.

Efter att ha bekräftat din bokning kommer du att få ett mejl från vår leverantör holidays.ch GmbH med restider och flightnummer. Möjliga flygbolag för denna resa är holidays.ch GmbH eller dess partnerbolag. De flygtider som visas kan ändras. Observera att den föredragna avgångstiden inte kan garanteras i varje fall.

Observera att priserna på vår leverantörs webbplats kan variera beroende på förändrade valutakurser.

Vänligen kontrollera reglerna för bagage i bokningsbekräftelsen. Detaljerad information kan hittas på flygbolagets hemsida.

Researrangör:
holidays.ch GmbH
Kohlfirststraße 19
78266 Büsingen am Hochrhein
Tyskland 

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet
Exklusivt leverantörserbjudande

Det här är ett exklusivt erbjudande från leverantören. Du kommer därför att bli hänvisad till deras hemsida för att se tillgängliga datum och slutföra din bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor