Storslagen golf- och sparesort

Quinta da Marinha Resort, Cascais, Portugal

Femstjärnigt golfhotell i naturreservatet Sintra-Cascais på Portugals kust, inklusive frukost och sparabatt

Förutom att resorten fått utmärkelsen "Officially Recommended Resort of the Professional Golfers Associations of Europe" (PGA) så ligger Quinta Da Marinhas utmanande greener i det vackra naturreservatet Sintra-Cascais. Med sina skogar, sjöar och dramatiska berg är den skyddade regionen en av de vackraste i hela Portugal.

Den exklusiva orten ligger bara fyra kilometer från den härliga stranden Guincho och 25 kilometer från Lissabon och du når kusten, naturen och huvudstaden inom 30 minuter från hotellets stora ägor. På hotellet kan du slappna av ordentligt på det fullt utrustade lyxiga spaet med ett stort urval av härliga behandlingar för att varva ner efter resan. Om du tycker om att äta god mat serverar restaurang Rocco portugisisk gourmetmat gjord på färska ekologiska råvaror planterade av kockarna själva.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor