Modernt hotell i modemetropolen Milano

Qualys Hotel Nasco, Milano, Italien

Upp till -68% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Galleria Vittorio Emanuele II

Juniorsvit

Juniorsvit

Lägenhetssvit

Lägenhetssvit

Lägenhetssvit

Modern Superior-rum

Modern Superior-rum

Arco della Pace

Fyrstjärnigt hotell nära Milanos historiska centrum, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -68% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 5 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende på modernt hotell med bra kollektivtrafikförbindelser i modemeckat Milano, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Upplev modestaden Milano: Packa väskan med dina mest moderiktiga kläder och dina största solglasögon för nu går resan mot en av världens främsta mode- och designstäder. Milano är en härlig blandning av exklusiva butiker med namn som Prada, Armani, Dolce & Gabbana och Moschino ovanför dörrarna.

  • Checka in på fyrstjärnigt hotell: Här bor du fem minuters promenad från tunnelbanan och om du känner för att sträcka på benen kan du promenera längs den trädkantade allén Corso Sempione som leder till kulturminnet Porta Sempione. Härifrån tar du dig lätt vidare till den pampiga Duomo-katedralen och Milanos centrum.

  • Italiensk frukoststund och kvällsdrinkar: Du kan njuta av dagens viktigaste måltid på hotellet varje morgon. Välj mellan nybakat bröd och bakverk, varma äggrätter, färsk frukt, olika ostar och pålägg. På kvällen kan du beställa italienska specialiteter som serveras i skenet av levande ljus och du kan även njuta av cocktails och andra drycker i loungebaren.

Faciliteter

- Dygnetruntöppen reception
- Restaurang
- Bar
- Café
- Wi-Fi
- Luftkonditionering

Hitta hit

Malpensa flygplats ligger runt 35 minuters bilresa från hotellet och det tar runt 25 minuter att köra till Linate flygplats.
Corso Sempione 69, Fiera Milano City, 20149 Milano, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor