Magnifik vistelse på västra Lombok

Puri Mas Boutique Resort & Spa, Lombok, Indonesien

Upp till -52% Idag På utvalda erbjudanden.

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

Romantic-villa med privat pool

Romantic-villa med privat pool

Romantic-villa med privat pool

Romantic-villa med privat pool

Romantic-villa med privat pool

Jacuzzi-villa med Plunge Pool

Jacuzzi-villa med Plunge Pool

Jacuzzi-villa med Plunge Pool

Classic Queen Garden View-rum

Classic Queen Garden View-rum

Classic Queen Garden View-rum

Classic Queen Garden View-rum

Underbar boutiqueresort på Lombok med utmärkta dykmöjligheter, inkl. frukost och massage

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -52% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boutiqueresort mitt bland Lomboks stränder, fantastiska natur och kristallklara dykvatten, inklusive frukost, massage och valfri snorklingsutflykt

  • Kunglig komfort och elegans: Upplev det bästa ön har att erbjuda med boende på Puri Mas Lombok. Hotellet var tidigare ett semesterboende för en medlem av den kungliga familjen, vilket syns i den vackra arkitekturen, de utsmyckade valven och de vackra trädgårdarna. Nuförtiden är det en resort för enbart gäster över tolv år med samma exklusiva atmosfär som då.

  • Harmoni och välmående: Gillar du yoga? Resorten har en trädgård bara för yoga och meditation. Efter lite yoga kan du simma några längder i resortens infinitypool. Vill du verkligen njuta rekommenderar vi ett besök på Puri Mas Boutique Resorts systerhotell som ligger två kilometer från resorten. Här utlovas traditionella spa- och massagebehandlingar.

  • Middag till ljudet av vågskvalp: Om kvällarna styr du stegen mot Ballroom Restaurant för en romantisk middag på stranden eller en cocktail i den magiska solnedgången. Restaurangen har en meny bestående av internationella rätter och lokala indonesiska läckerheter som pinfärsk fisk och skaldjur.

Faciliteter

- Restaurang
- Yogaträdgård
- Infinitypool

Hitta hit

Resorten ligger på en avskild strand några minuter från centrala Senggigi på västra Lombok. Till Lomboks flygplats tar det ungefär en timme med bil från hotellet. Du kan också ta dig till Lombok från Bali med färjan som tar ungefär tre timmar. 
Jl. Raya Lombok, Mangsit, Senggigi, Lombok 83355, Indonesien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor