Prisad sparesort i norska fjällen

Norefjell Ski & Spa, Norefjell, Norge

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-svit

Executive-svit

Standard Twin-rum

Ladda batterierna bland Norges vackra berg och dalar, inkl. frukost och valbar spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på marknadens priser ?
Utomhusparkering finns tillgänglig utan extra kostnad. Förbokning krävs ej. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 20 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Hyllad sparesort i vackert fjällandskap med möjlighet till friluftsaktiviteter, inklusive frukost och restaurangrabatt med spaentré som tillval

  • En flerfaldigt prisbelönad resort: Norefjell Ski & Spa har vunnit en mängd utmärkelser, bland annat Norway's Best Resort Spa på World Spa Awards så sent som i fjol. På denna designsäkra resort står natur, hälsa och välbefinnande i fokus. När du inte kopplar av på spaet kan du njuta av hälsosamma rätter och vackra vyer på hotellets restaurang.

  • Kom i balans med lugna spabesök: Resortens spa med faciliteter i toppklass hjälper dig att hitta lugnet i en rofylld oas långt bort från vardagen. Dessutom kan du besöka Bøeseter Bad & Trening där det finns pool, jacuzzi, tropiska duschar och ett gym.

  • Njut av en aktiv vistelse i fjällen: Utmana den 16 meter höga klätterväggen på hotellet, susa nedför skidbacken under vintersäsongen eller hyr en cykel och utforska omgivningen under varmare årstider.

Faciliteter

- Restaurang och bar
- Spa
- Pool
- Gym
- Klättervägg
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet är beläget ungefär 90 minuters bilfärd från Oslo Gardermoen flygplats.

Bra att veta

Åldersgränsen på spaet är 18 år.
Hotellet rekommenderar att du bokar spabehandlingar i förväg.
Bøeseter, 3536 Noresund, Norge

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor