Bo högt ovanför Turin

Principi di Piemonte, Turin, Piemonte, Italien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Juniorsvit

Elegant hotell med storslagna faciliteter och underbar utsikt i hjärtat av Turin, inkl. frukost m.m

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -37% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 5 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Flott boende på historiskt femstjärnigt hotell med spa och centralt läge i Turin, inklusive frukost, spaentré och rabatt i restaurangen

  • Historisk elegans: Eleganta Principi di Piemonte är inhyst i en pampig 1930-talsbyggnad med panoramautsikt över Andesbergen. Innanför dörren hittar du eleganta utrymmen och rymliga rum med en sofistikerad inredning och fina marmorbadrum.

  • Utsökta smaker: Casa Savoia Restaurant serverar traditionella italienska rätter med en modern twist i eleganta omgivningar. Innan eller efter maten kan du njuta av läckra cocktails och te-infusioner samt välsmakande snittar i baren Salotto dei Principi som även bjuder på en vacker utsikt över staden.


  • Härlig avkoppling: Svep in dig i en mjuk badrock och tassa ner till hotellets lyxiga spa som bjuder på en inomhuspool, bastu, hamam och en lång rad behandlingar som du kan boka i förväg. Du kan även besöka fitness-avdelningen där du kan hålla igång träningen med ett svettigt pass.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Spa
- Gym
- Restaurang
- Bar
- Cykeluthyrning
- Terrass

Hitta hit

Caselle Sandro Pertini flygplats ligger runt femton kilometer från hotellet och resan tar runt en kvart med bil eller taxi och en timme med kollektivtrafik.
Via Piero Gobetti, 15, 10100 Torino, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor