Pestana Palace

Lissabon, Portugal

Swimmingpool

Pestana Palace Hotel and National Monument

Lounge

Hotellets entré

Classic-rum

Lobby

Hotellets restaurang

Inomhuspool

Femstjärnigt boende på ett hotell i ett 1800-tals Valle-Flôr-slott med utsikt över floden Tajo, inklusive frukost

Femstjärniga Pestana Palace Hotel är ett exklusivt hotell i Lissabon som finns med på listan över ”Leading Hotels of the World” och till och med är kulturmärkt. 

Hotellet ligger i ett bostadsområde med närhet till centrala Lissabon och berömda sevärdheter som Lissabons kongresscenter och slottet Castelo de São Jorge plus shoppinggatorna och de livliga barerna och klubbarna.

Det är smakfullt renoverat och blandar utsökt arkitektur med eleganta moderna bekvämligheter och här finns bastu, inomhus- och utomhuspool och ett hälso- och skönhetsspa. Hotellets 196 rum är vackert inredda med utsmyckade takkronor, guldväggar och tak, som Michelangelo skulle vara stolt över plus specialdesignade sängkläder och fantastisk utsikt över staden eller trädgården. 

Pestana Palace är perfekt om du vill ha en lyxig semester som passar en kunglighet i en storstad.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor