Utsikt över floden

Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa, London, England

Elegant och ultramodernt hotell med spa i den lyxiga stadsdelen Chelsea, inklusive frukost, prosecco och spaentré

London är absolut en av de coolaste huvudstäderna på planeten. Restauranger, shoppingdestinationer, klubbar och kulturella attraktioner i världsklass gör detta till ett ständigt lika populärt resmål. Om du inte har besökt staden på ett tag (eller om du aldrig har varit här) är det helt klart dags att göra det och på fashionabla Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa bor du med stil.

Hotellet är beläget på södra sidan av Themsen vid Chelsea Bridge (intill fantastiska Battersea Park) och har fin utsikt över floden, samt smidig tillgång till de eleganta barerna och butikerna kring Sloane Square, liksom huvudstadens främsta sevärdheter. Som om inte det vore nog har hotellet spafaciliteter, rymliga rum, stilrena rum och en restaurang som serverar portugisiska läckerheter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor