Bo vid floden i västra London

Pestana Chelsea Bridge Hotel & Spa, London, England

Double King Deluxerum

Modernt hotell med spa i exklusiva Chelsea, inkl. frukost och Prosecco

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -36% på marknadens priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 februari 2020.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant och ultramodernt hotell med spa i den lyxiga stadsdelen Chelsea, inklusive frukost och en flaska Prosecco

  • Portugisiska specialiteter: På hotellets restaurang Atlántico serveras autentisk portugisisk mat, med grillad fisk, saftiga stekar och tapasbuffé. Till maten kan restaurangen även erbjuda ett brett sortiment av öl, vin och andra drycker. På morgonen kan du se fram emot en rejäl frukostbuffé med allt från färsk frukt och yoghurt till klassiska engelska frukostfavoriter som bacon, vita bönor och ägg.

  • Unna dig en skön paus: Spaavdelningen erbjuder gäster avkoppling och välbefinnande. Det finns alltid tid till att skämma bort sig själv, speciellt när det finns en rad skönhets- och terapibehandlingar att välja bland (inklusive massage, manikyr, pedikyr, ansikts- och kroppsbehandlingar), samt ångbastu och relaxavdelning.

  • Utmärkt läge för turistande: Hotellet är beläget på södra sidan av Themsen vid Chelsea Bridge (intill fantastiska Battersea Park) och har fin utsikt över floden, samt smidig tillgång till de eleganta barerna och butikerna kring Sloane Square, liksom huvudstadens främsta sevärdheter.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Gym
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Pestana Chelsea Bridge ligger nära två overground-stationer: Battersea Park och Queenstown Road. Närmaste tunnelbanestation är Sloane Square och nås på 20 minuters promenad. 
354 Queenstown Road SW8 4AE London, England

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på +46 (0)8-505 988 03 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor