Femstjärnig avkoppling i Dubai

Park Hyatt Dubai, Dubai, Förenade Arabemiraten

Upp till -64% Idag På utvalda erbjudanden.

One King Bed Skyline View-rum

One King Bed Skyline View-rum

Dubai Creek

Sol- och badsemester med utsikt över Dubaikviken, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -64% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en turistskatt på 20 AED per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell med pool, spa och ett stort restaurangutbud vid Dubaiviken, inklusive frukost eller halvpension

  • Låt hotellet bli en destination i sig: Park Hyatt Dubai är beläget i Dubai Golf & Yacht Club vid Dubaiviken, ett stenkast från klubbens golfbana. Här finner du ett stort utbud av välkomnande restauranger och barer, med allt från autentisk thailändsk gastronomi till medelhavssmaker, arabiska bakverk, signaturcocktails samt självklart en lyxig shisha-lounge.

  • Hälsoboosta på semestern: I hotellets trädgård ligger det en vacker utomhuspool, med fyra bubbelpooler och omgiven av exotiska palmträd. Avkopplingen fortsätter därefter in i det rofyllda spaet, där det bland annat finns ett gym, bastu och möjlighet att boka in sig för både traditionella och moderna behandlingar.

  • Checka in i semestertempot: Hotellrummen och sviterna är rymliga och ljusa, med stora fönster och en stilren designinredning. Här har du ett mysigt krypin att återvända till och unna dig sköna sovmorgnar. Alla rum är försedda med balkong och vissa av dem har utsikt över marinan.

Faciliteter


- Restauranger
- Barer
- Pool
- Spa
- Wi-Fi

Hitta hit

Till Dubais flygplats är det bara en kvarts bilfärd.
Dubai Creek Club Street - Dubai - Förenade Arabemiraten

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor