Femstjärnigt, chict hotell i Paris

Paris La Défense, Paris, Frankrike

Upp till -68% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Luxury-rum

Luxury-rum

Luxury-rum

Storslaget och modernt hotell i Paris, inkl. frukost och sen utcheckning

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -68% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3,75 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Parisvistelse med boende på femstjärnigt hotell, inklusive frukost och sen utcheckning

  • Femstjärniga Paris La Défense bäddar för en exklusiv vistelse: Här väntar en sofistikerad, parisisk atmosfär och chic design. Mixen av kritvit dekor och en neutral färgpalett bryts snyggt av med energigivande färgklickar och djärva konstverk. Rummen går i samma skala, med modern, enkel dekor.

  • Ett bekvämt läge vid monumentet La Grande Arche de La Défense: Hotellets läge erbjuder snabba direktförbindelser till flera av de ikoniska sevärdheterna som man bara måste se. Du tar dig enkelt till Champs-Élysées där du kan strosa lugnt och knäppa några bilder på Triumfbågen vid boulevardens slut.

  • När du inte spatserar runt på stan: Du behöver egentligen inte lämna hotellet för en härlig dag. Här kan du ta ett uppfriskande träningspass på hotellet innan den medelhavsinspirerade middagen väntar på L’Italian Lounge. Med allt detta har hotellet helt klart gjort sig förtjänt av sitt TripAdvisor Certificate of Excellence.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Fitnesscenter
- Wi-Fi

Hitta hit

Charles de Gaulle ligger cirka en timme bort med kollektivtrafiken.
34 cours michelet, 92060, Paris La Defense, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor