Glassig resort på Koh Phangan

Panviman Resort Koh Phangan, Koh Phangan, Thailand

Upp till -56% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxe Jacuzzi Grande-rum

Deluxe Jacuzzi Grande-rum

Deluxe Jacuzzi Grande-rum

Deluxe Jacuzzi Grande-rum

Deluxe Cottage

Deluxe Cottage

Deluxe Cottage

Strandnära resort på paradisön Koh Phangan, inkl. frukost, massage och rabatter

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -56% på hotellets priser ?
Transfers

Vänligen notera att gäster måste kontakta resorten för att köpa transfers via speedboat. Man måste boka transfers via resorten senast 72 timmar innan ankomst.

Den transfer som ingår vid längre vistelser gäller endast för två vuxna. Transfer för barn kan köpas via resorten.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 november 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande vistelse på elegant resort med privat strand och spa, inklusive frukost, massage, rabatter och mer

  • Bo vid en tropisk strand: Panviman Resort är en fridfull tillflyktsort med ett spektakulärt strandnära läge på Koh Phangan. Här är det bara att sparka av sig skorna, slå sig ner i en solstol på hotellets privata strand och njuta av livet. Skulle du tröttna på att borsta bort sand finns även en infinitypool på hotellet.

  • Avkoppling för kropp och själ: Hotellets spa ligger högt uppe på kullen med en hisnande utsikt över bukten. Här kan du koppla av med en skön thaimassage eller helande Ayurveda-behandling som gynnar både kropp och själ.

  • God mat i vacker inramning: Stone Beach Restaurant ligger nere vid stranden och serverar grillad mat, thailändska specialiteter och internationella favoriter. Restaurangen ordnar även regelbundna temakvällar med traditionell dans och underhållning. Du kan njuta av cocktails och andra drycker samt snacks och lättare måltider i poolbaren.

Faciliteter

- Två restauranger
- Bar
- Pool
- Motorcykeluthyrning
- Uthyrning av snorklingsutrustning

Hitta hit


Hotellet har ett vackert läge där det ligger inklämt mellan stränderna Thong Nai Pan Noi och Thong Nai Pan Yai på Koh Phangan. Ön nås på 35 minuter med motorbåt från färjeterminalen på Koh Samui. Närmaste flygplats är Samui International. 

Bra att veta

Vänligen notera att poolen kommer vara stängd fram till den 16 december 2019.

Near Thong Nai Pan Noi Beach, 22/1 Moo 5, Koh Phangan, Bantai, Surat Thani 84280, Thailand

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor