Vi har fantastiska resor över hela världen där både flyg och hotell redan är paketerat åt dig, samt drömkryssningar och andra oförglömliga äventyr. Vi snackar allt från drömdestinationer i Asien till avkopplande vistelser i Europa. Det enda du behöver göra är att packa väskan.

Lämna över planeringen åt oss: Vi vet att det kan vara tidskrävande att planera en resa och leta efter boende och flyg, och därför har vi gjort arbetet åt dig. I samarbete med våra utvalda leverantörer har vi handplockat de bästa hotellen, upplevelserna och destinationerna världen över. Hos oss hittar du både cityvistelser i några av våra mest populära städer och romantiska drömhotell på andra sidan klotet.

Upptäck flera destinationer på en och samma resa: Vissa av våra paketresor är kombinationsresor, där du bor på flera olika hotell (och ibland flera olika länder!) under resans gång – perfekt om du vill få ut så mycket som möjligt av resan.

Avgångar från flera städer: De flesta av våra paketresor som inkluderar flyg har avgångar från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn och för vissa resor kan du själv välja resans längd, så att du kan anpassa semestern efter din kalender.

Hos Secret Escapes förhandlar vi fram extra bra priser på hotell och resor, både inom Europa och i resten av världen. Vi samarbetar direkt med hotellen och leverantören och det går inte hitta ett bättre erbjudande någon annanstans under kampanjperioden. Vi kallar det vår lägsta prisgaranti.

Aktuella kampanjer

Kommande kampanjer