Ottomanskt influerat hotell på ön Lido

Hotel Excelsior Venice, Venedig, Italien

Classic-rum

Grand Deluxerum

Grand Deluxe Sea View-rum

Grand Deluxe Venice View-rum

Grand Deluxe Venice View-rum

Femstjärnigt hotell med gamla anor på ön Lido utanför magiska Venedig, inklusive frukost och prosecco

Den majestätiska och karakteristiska staden Venedig behöver knappast någon närmare introduktion. Stadens labyrintliknande gator gör att man kan tillbringa mycket tid med att utforska och hitta nya favoritplatser. Hotel Excelsior är den perfekta basen för de som vill utforska staden – med närhet till centrala Venedig – men som också vill bo i ett lugnt område med avslappning och stränder på ön Lido.

Femstjärniga Hotel Excelsior har anor från 1908 när Lido förvandlades från att vara bara en lång sandbank till en attraktiv plats med en lyxresort i toppklass. Hotellets arkitektur är dock inspirerad av en ännu äldre tid med design i iberisk-morisk stil från stadens glansdagar. Anläggningen har hela tre restauranger, tre barer och en stor pool samt ett fitnesscenter.

Hotel Excelsiors verkliga trumfkort är dock läget på ön Lido – en landremsa av gyllene sand – med utsikt över Adriatiska havet. Hotellets privata strand har sköna strandhyddor och fin sand samt erbjuder en avskildhet och avslappning som är svår att hitta någon annanstans i Venedig. Vill man ha lite mer action erbjuder hotellet sina gäster att utöva diverse vattensporter, såsom vindsurfing och vattenskidåkning.

Missa inte

  • Hotellets eleganta ottomanska och italienska arkitektur
  • Den fina gyllene sandstranden som är perfekt att slappa på efter en hektiskt dag i Venedig
  • Den långa och fascinerande historien bakom denna helt unika stad

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor