Nytt och femstjärnigt på Teneriffa

H10 Atlantic Sunset, Playa Paraiso, Teneriffa, Spanien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Double Lateral Sea View-rum

Double Lateral Sea View-rum

En avkopplande strandsemester på nyöppnat lyxhotell med tio restauranger och barer, flera pooler och ett lyxigt spa, inklusive halvpension eller all-inclusive

Missa inte

Playa Paraiso är en relativt liten badort på Teneriffas sydvästra kust. Här finns tre små stränder och inne i samhällets centrum hittar du restauranger, barer och butiker. Den största stranden har nyligen renoverats med påfyllning av ny sand samt nya solstolar, parasoller och duschar. Populära Playa de las Americas ligger runt en kvarts bilresa bort och erbjuder en långgrund sandstrand med ett stort utbud av vattensporter som vindsurfing, kajakpaddling och dykning. I närheten finner du även vattenlandet Aqualand och safariparken Jungle Park medan en timmes bilresa inåt land tar dig till Spaniens högsta berg, Mount Teide.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor