Nyöppnat hotell i Visby

First Hotel Kokoloko, Visby, Gotland

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Deluxerum

Deluxerum

Modernt boende med pool, jacuzzi och bastu, strax utanför Visbys stadskärna, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -37% på hotellets priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 31 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Nyöppnat hotell strax utanför Visbys stadskärna, med pool, jacuzzi, bastu och minigolf, inklusive frukost

  • Poolhäng med något svalkande att dricka: Hotellet har en härlig pool, som är omgiven av en terrass med parasoller och bekväma solstolar. Här finns också en bar, där du kan njuta av drycker och andra förfriskningar.

  • Wellness med bastu och jacuzzi: Hotellet har en jacuzzi på takterrassen samt en bastu och ett gym. På det viset kan du hålla igång din träningsrutin och mjuka upp vardagsspända muskler, efter långa dagar ute i det vackra gotländska landskapet.

  • Njut av en lugn och välsmakande start på dagen: Hotellet erbjuder en generös, balanserad och hälsosam frukostbuffé. Här kan du börja dagen i lugn och ro, innan du ger dig av för sightseeing och andra spännande upplevelser.

Faciliteter

- Bar
- Utomhusgym
- Bastu 
- Pool
- Jacuzzi
- Minigolf (mot avgift)

Hitta hit

Hotellet är beläget i Visby, fem minuters bilfärd från färjeterminalen, eller en kvarts resa med lokaltrafiken. Visbys flygplats når du på en kvart med bil, eller en halvtimme med allmänna färdmedel.

Bra att veta


Eftersom hotellet är helt nytt kommer du att vara bland de första gästerna att välkomnas genom dörrarna. Alla våra hotell handplockas för deras kvalitet, men eftersom hotellet är nytt kan det vara så att personalen fortfarande finjusterar vissa saker för att säkerställa en perfekt vistelse.

Jacuzzin är öppen året runt. Poolen är öppen fram till 15 september.
Söderväg 56 A, 621 58 Visby, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor