Nyöppnat ekohotell i Italien

Lino delle Fate Eco Resort, Bibione, Italien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Pino Nero-bungalow

Pino Nero-bungalow

Miljövänlig resort med strandnära läge och stort poolområde i den italienska badorten Bibione, inklusive frukost eller halvpension och massor av extra förmåner

Missa inte

Denna miljövänliga och bilfria resort ligger i Bibione som är känt för sina långa, breda sandstränder och avkopplande atmosfär. I området Bibione Spiaggia hittar du flera butiker, restauranger och glassbarer. Hotellet erbjuder cyklar som du kan ta dig runt med och du kan även promenera längs den vackra strandpromenaden. Spaet Bibione Thermae erbjuder termiska pooler och en lång rad välgörande behandlingar. Det tar runt en timme och 20 minuter att köra till Venedig om du vill passa på att besöka den anrika kanalstaden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor