Norsk skidresort nära backarna

Myrkdalen Hotel, Vossestrand, Norge

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum

Dubbelrum

Upplev vackra Myrkdalen på förstklassig skidresort, med direkt tillgång till backarna, inklusive frukost och trerättersmiddag

Mitt i vildmarken, i närheten till mäktiga fjordar och vid foten av ett berg ligger Myrkdalen Hotel. Med hotellet som utgångspunkt finns en uppsjö av utomhusaktiviteter för alla åldrar. Moder natur bjuder på vandring, ridning, cykling, paddling och fiske. För den äventyrlige finns spännande aktiviteter att boka så som skärmflygning, tandem sky-diving och forspaddling i Voss.

Efter en dag full av äventyr är det skönt att komma hem till hotellets välkomnande famn. Myrkdalen Hotel har hämtat sin inspiration från sin naturliga omgivning. Färgerna går i brunt, beige och grått med ytor av ek. Även maten är inspirerad av landskapet utanför - vilt, friskt och rent, med några överraskningar. Restaurangerna bjuder på färska lokala råvaror och egen fonduesektion. På hotellets två barer kan ni även njuta av goda drycker. När en ny dag nalkas finns nya aktiviteter precis utanför hotellets dörr.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor