Fräscht spahotell i natursköna Nordfjordeid

Nordfjord Hotell, Nordfjordeid, Norge

Upp till -49% Idag På utvalda erbjudanden.

Standardrum

Njut av spa och storslagen natur på modernt hotell i Nordfjord, inkl. frukost eller halvpension, m.m

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -49% på marknadens priser ?
Allmän parkering finns tillgänglig i anslutning till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 21 november 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt hotell med restaurang och spa i imponerande naturomgivningar vid Norges vackra Nordfjord, inklusive frukost eller halvpension och massage

  • Koppla av i spat: Glöm vardagen och unna dig en stund av total harmoni i hotellets mysiga spaavdelning. Här finner du faciliteter som bastu, utomhusjacuzzi och en spabar där du kan beställa goda drycker. Boka även in dig på en välgörande massage eller behandling med varma stenar, honung eller inpackning med choklad.

  • Testa lokala specialiteter: Hotellets restaurang låter dig smaka på vällagade rätter som tillagats med naturliga råvaror från trakten. Här kan du se fram emot en meny med fisk, skaldjur, lamm, hjort, grönsaker samt frukt och bär. I den mysiga lobbybaren Malakoff kan du när som helst ta en kaffe eller slå dig ned med en konjak efter maten.

  • Områdets spännande aktiviteter: Under vistelsen kan du se fram emot att uppleva närheten till den vackra kusten, imponerande berg samt den största glaciären i Europa. I utbudet av aktiviteter finns så väl cykling, skidåkning och vandring på fler än 230 vandringsleder. Med flera spår och skidcenter i området har du även möjlighet till skidåkning i världsklass.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Rumsservice
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Till Sandane flygplatsen i Anda tar det cirka 25 minuter med bil. 
Sandplassen 1, 6770 Nordfjordeid, Norge

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor