Stilrent hotell med takterrass i Rom

NH Collection Vittorio Veneto, Rom, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Premium-rum

Premium-rum

Modernt och vackert beläget hotell med takterrass i romantiska Rom, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -37% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 6 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt och vackert beläget hotell med takterrass i romantiska Rom, inklusive frukost och välkomstdrink

  • En stilren bas i Rom: Med sitt läge precis vid parken Villa Borghese, sin takterrass med utsikt över den storslagna Peterskyrkan och Aurelianusmuren, och sina minimalistiska rum, erbjuder detta hotell den ultimata basen i den italienska huvudstaden.

  • Sofistikerad och avslappnad restaurang: På La Cupola serveras en blandning av italienskt, internationellt och medelhavsinspirerat. Till maten kan du sedan välja någon av flaskorna från vinkällaren. Lounge Bar är perfekt för en aperitif eller en cocktail efter maten.

  • Perfekt sightseeingläge: Närheten till shopping, caféer och det livliga romerska gatulivet gör långa inspirerade dagar på stan till ett måste. Grabba tag i en gelato och bege dig sedan mot någon av de otaliga sevärdheterna, som Colosseum, Fontana di Trevi, Forum Romanum och Spanska Trappan.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi
- Concierge
- Fitnesscenter

Läge

För att komma till centralstationen Roma Termini tar det cirka tio minuter med taxi. Till Roms båda flygplatser Fiumicino och Ciampino är det 40-50 minuters bilfärd.
Corso d'Italia 1, Viertel um die Via Veneto, 00198 Rom, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor