Naturskönt vid Algarvekusten

Vilamoura Garden Hotel, Vilamoura, Portugal

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Garden eller Pool View-rum

Garden eller Pool View-rum

Playa de Lagos

Costa de Lagos

Playa de Carvoeiro

Garden eller Pool View-rum

Garden eller Pool View-rum

Soldränkta dagar på boende med pool, läckra restauranger och flera fina golfbanor i närheten, inklusive frukost och en flaska vin

Precis som namnet antyder hittar du Vilamoura Garden Hotel mitt i en lummig trädgård, där du bor omgiven av djupt gröna pinjeträd. Byggnadens terrakottanyans och utomhuspoolens turkosa vatten skapar en fin kontrast till den avskalade inredningen i dova, mjuka färger där konstverk, designmöbler och handplockade detaljer ger boendet en harmonisk karaktär. Här börjar du dina semestermorgnar på trädgårdscaféet och sitter länge och njuter av en klassisk hotellfrukost samtidigt som du blickar ut över den natursköna miljön.

Sedan kan du luta dig tillbaka i solen på din egen balkong eller vid pooldäcket, eller promenera till en av stränderna i närheten. Väljer du Quarteira-stranden rekommenderas ett stopp i den charmiga småbåtshamnen följt av strosandes längs den gamla fiskebyns pittoreska gator. Historisk charm finns det gott om och i närheten ligger även Cerro Da Vila-museet med ruiner från ett romerskt samhälle. Söker du mer aktivering kan du bege dig till en av alla världskända golfbanor som omringar staden eller träna i det välutrustade gymmet, som dessutom har bastu. Sedan kan du avrunda dagen i loungebaren med läckra tapas från regionen och goda viner. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor