Naturskönt lyxspa på Tysklands kust

Seehotel Binz-Therme Rügen, Binz, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardlägenhet

Standardrum

Standardrum

Läckert spahotell precis vid stranden och vackra nordtyska klippor, inklusive frukost, spaentré, en liten flaska bubbel

Seehotel Binz-Therme Rügen är ett snyggt spahotell som bjuder på härlig avkoppling i ett betagande vackert, nordtyskt landskap. På detta behagliga hotell, som har utsikt över Östersjön, kan du njuta av den friska luften mellan klipporna och stranden.

På hotellets stora spaområde kan du glida ner i en av de tre termalpoolerna, ta en simtur i skenet av stearinljus och koppla av i en av hotellets bastur. Du kan också skämma bort dig själv lite extra med en avslappnande massage, en upplyftande skönhetsbehandling eller en rogivande wellnessupplevelse.

När du har tagit morgonens första dopp och njutit av en kopp kaffe känns det fantastiskt att känna vinden i håret medan du går de tre minuterna från hotellet till den vackra stranden Binz och dess strandpromenad. Kan du inte få nog av den friska luften hittar du många vackra skogar och stränder i närheten. Har du istället lust att få upp pulsen ordentligt erbjuder hotellet många inom- och utomhusaktiviteter. I deras fitnesscenter kan du ta ut dig på en av de många träningsmaskinerna, medan du ser ut över en vacker och naturskön omgivning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor