Naturnära safarilodge i Sydafrika

Maqueda Lodge, Marloth Park, Sydafrika

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Spännande safariäventyr med boende på familjeägd lodge nära Krugerparken, inklusive halvpension och safariutflykter

Missa inte

Hotellet ligger runt en kvarts bilresa från ingången till Kruger National Park. Du har en vidsträckt utsikt över den afrikanska savannen och krokodilfloden som gränsar till Krugerparken ligger runt två kilometer bort. Ett absolut måste är att följa med på game drives runt parken i öppen safari-jeep för att beskåda det fantastiska djurlivet. Om du har tur lyckas du fånga ’De fem stora’ – lejon, leopard, elefant, noshörning och afrikansk buffel - med kameran. Du kan även hyra en mountainbike och utforska naturen på egen hand eller följa med på utflykter till det lilla kungadömet Swaziland och Blyde River Canyon.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor