Naturnära boende i badorten Wustrow

Dorint Strandresort & Spa, Ostseebad Wustrow, Tyskland

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Standardrum

Standardrum

Comfort-lägenhet

Superior Maisonette-lägenhet

Superior Maisonette-lägenhet

Avkoppling och välmående på strandresort med restaurang och spa i vacker del av Nordtyskland, inklusive frukost, spaentré och extra förmåner

Missa inte

Resorten ligger i den idylliska badorten Wustrow med pittoreska kaptensbostäder och en stämningsfull miljö. Du kan upptäcka den vackra halvöns natur på cykel som du hyr på hotellet, ge dig ut på vandring på någon av de utmärkta vandringslederna eller promenera längs med vattnet på de utsträckta vita sandstränderna. Till byns centrum promenerar du på några minuter och där hittar du post, bageri, en del butiker samt ett antal restauranger för lunch eller middag. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor