Ekolyx och magiska utflykter på Island

Eyja Guldsmeden Hotel, Reykjavik, Island

Flyg ingår Flyg ingår

Standard Dubbelrum

Reykjavik

Gullfoss, Gyllene cirkeln

Gullfoss, Gyllene cirkeln

Blå lagunen

Miljövänligt och nyöppnat boutiquehotell med hipp design i hjärtat av Reykjavik, inklusive frukost, flyg och utflykter

Storslagen natur med vattenfall, bubblande källor och nattsvarta lavafält väntar dig på denna magiska resa till Island. Med boende på Eyja Guldsmeden Hotel så kan du även utforska Islands hippa huvudstad som bjuder på historiska sevärdheter, trendiga butiker, restauranger och barer.

Boutiquehotellet erbjuder väldesignade rum med rustika himmelsängar i trä och fårskinnsfällar draperade lite här och var. Här börjar du morgonen med en ekologisk frukost i matsalen som är inredd i modern industriell stil. På kvällen kan du koppla av med ett glas vin i baren eller bekanta dig med Reykjaviks livliga nattliv.

En absolut höjdpunkt på resan är en norrskenstur för att jaga efter de skimrande strimmorna som lyser upp natthimlen under vintermånaderna. Det magiska ljusspelet skiftar mellan grönt, rött och lila och är en syn som du sent kommer att glömma. Du kan även välja att följa med på en guidad tur längs den berömda turistrutten Gyllene Cirkeln som omfattar den UNESCO-listade nationalparken Pingvellir, den berömda gejsern Strokkur och vattenfallet Gullfoss eller njuta av transfer till den berömda Blå Lagunen.

Bra att veta

  • Eftersom norrskenet är ett naturfenomen finns det ingen garanti för att man kommer att kunna se det.
  • Eyja Guldsmeden Hotel har blivit utnämnd som topp två bland Islands mest populära hotell av TripAdvisior Traveller's Choice 2019.
  • Notera att entré till Blå Lagunen inte ingår och måste bokas i förväg.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor