Mysigt boende på Korsikas västkust

Residence & Hotel U Livanti, Propriano, Korsika, Frankrike

Korsika

Casane-chalets

Luxe-rum

Luxe-rum

Luxe-rum

Luxe-rum

Luxe-rum

Casane-chalet

Casane-chalet

Casane-chalet

Casane-chalet

Livanti

Korsika

Njut av sol och bad och bo i en stuga eller i ett lyxigt hotellrum på en vacker resort beläget precis intill stranden på sydvästra Korsika, inklusive frukost

Njut av kristallklart vatten, lummiga grönområden och Korsikas skönhet på en vacker resort med direkt tillgång till en fyra kilometer lång sandstrand. Här bor du antingen i modernt inredda stugor eller i lyxiga hotellrum.

Residence & Hotel U Livanti ligger precis intill Portigliolos strand i Valincos kust, som är beläget mellan den bedårande lilla kuststaden Propriano och Belvédère-Campomoro. Med sina många berg, skogsområden och glittrande vatten är detta en idealisk plats för att avnjuta en härligt avkopplande drömsemester fullt av sol och bad. I närområdet finns också möjlighet att prova på många olika aktiviteter såsom vandring, klättring, spännande vattensporter och snorkling, vilket gör att denna vistelse också passar perfekt för natur -och sportälskare.

Slå dig ner på hotellets restaurang U Livanti och avnjut en måltid bestående av välsmakande klassiker eller färsk fisk och nyfångade skaldjur direkt från havet.
Från restaurangens terrass kan du avrunda dagen medan du sippar på en cocktail och beskådar panoramautsikten över kusten och havet, samt de sprakande rosa tonerna som färgar himlen vid solnedgången.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor