Nyöppnat hotell i centrala Lissabon

My Story Hotel Figueira, Lissabon, Portugal

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Bo på ett modernt och charmigt hotell i hjärtat av Portugals huvudstad, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Splitternytt boende med en historisk twist på Figueira-torget i Lissabons charmiga hjärta, inklusive frukost

  • Modernt med en historisk twist: Hotellet har nyligen renoverats och ligger på ett av stadens mest kända torg. Historiska detaljer har bibehållits och blandas nu med moderna interiörer och en elegant färgpalett.

  • Smutta på goda viner: Slå dig ner i hotellets eleganta bar mellan sightseeing-vändorna och unna dig goda viner. Hotellet erbjuder även en trevlig restaurang och i området vimlar det av trendiga barer. Passa på att testa någon lokal specialitet som Pastéis de bacalhau.

  • Hoppa på den ikoniska spårvagnen: Ta den världskända spårvagnen Eléctricon genom stadens vackraste delar. Turen går bland annat genom pittoreska Bairro Alto och tar dig till toppen av Alfama. Ha kameran redo för vackra vyer.

Faciliteter

- Bar
- Restaurang
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 25 minuters bilresa från Lissabons flygplats.
Praça da Figueira 15, Lisboa 1100-213 Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor