Femstjärnig solskensvistelse i Dubai

Mövenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers, Dubai, Förenade Arabemiraten

Upp till -75% Idag På utvalda erbjudanden.

Juniorsvit

Deluxerum

Deluxerum

Elegant hotell med utsikt över Jumeirah Lakes, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -75% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 25 november 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En oförglömlig femstjärnig vistelse i exklusiva Dubai, inklusive frukost eller halvpension och transfer till Riva Beach Club

  • Perfekt läge i den storslagna staden: Hotellet ligger i Lake Towers och har ett perfekt läge för en avslappnad semester med allt Dubai har att erbjuda: glamour, bad, sol och shopping. Rummen är stora och modernt inredda med en färgpalett bestående av olika vita nyanser, chokladbrunt och grönt, samt bjuder på en strålande utsikt.

  • Tre restauranger för alla smaker: På Nosh kan du välja mellan en à la carte-meny och olika bufféer, allt lagat i ett öppet kök, och du kan sitta ute på terrassen eller inne på restaurangen. Urban Bar & Kitchen serverar underbar grillad mat och andra läckerheter i en avslappnad miljö och Crema Café är perfekt för en eftermiddagskaffe och lättare måltider.

  • Passa på att bli ompysslad: Gå till ett av de sju lyxiga behandlingsrummen och skäm bort dig med två (eller tre) olika behandlingar, från inpackningar till massage och hud- och ansiktsbehandlingar. Det finns även en nagel- och hårsalong där du kan lyxa till det.

Faciliteter

- Pool
- Spa
- Restauranger
- Gym
- Beach club
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatsen når du på cirka 45 minuter med kollektivtrafiken.
Cluster A – Jumeirah Lakes Towers, Dubai, Förenade Arabemiraten

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor