Mount Cinnamon

Grenada, Karibien

Grenada

Vistelse i vackra villor precis vid havet på en resort i Västindien, med frukost och transfer till flygplats

Enligt Lonely Planet är Grenada med sina vita sandstränder och turkosblått hav en av de mindre besökta öarna i Karibien. Mount Cinnamons vita sammanhängande villor ligger perfekt beläget i sluttningen som vetter mot det klara vattnet.

Med ett flertal lyxiga privata villor och sviter med ljus boutiqueinredning, vita takbjälkar och BOSE-system blir din vistelse på Mount Cinnamon både rymlig och chic. Ta del av ett komplett SPA, träningsanläggning och på stranden håller the Beach Club i kajakpaddling, dykning och andra vattensporter. Spendera morgonen med att upptäcka det turkosblåa och klara vattnet, kom tillbaka till lunchtid för en BBQ vid Beach Cabana. Inte helt otippat vann resorten 2014 TripAdvisor Certificate of Excellence.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor