Rustik avkoppling i Frankrike

Moulin de Vernègues, Mallemort, Frankrike

Upp till -51% Idag På utvalda erbjudanden.

Classic Moulin-rum

Classic Moulin-rum

Classic Moulin-rum

Superior Terrace-rum

Superior Terrace-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Lubéron

Château de Lourmarin

Les Baux-de-Provence

Gordes

Spahotell med golfbana i hjärtat av Provence, inkl. frukost eller halvpension samt förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -51% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig och ingen reservation krävs.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 februari 2020.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande spavistelse på elegant resort vid golfbana i Provence, inklusive frukost eller halvpension - med spaentré som tillval

  • Middag på franskt vis: Hotellets restauranger serverar såväl läckerheter från en femrätters avsmakningsmeny som lite mer klassiska trerättersmiddagar, där menyerna byts ut varje dag. På hotellet finns även en poolbar, som erbjuder drinkar och lättare tilltugg.

  • Spa i idyllisk miljö: På Moulin de Vernègues finns ett helt nytt spa, Spa La Bergerie by Sothys, som bland annat inkluderar bastu, turkiskt bad och jacuzzi. Här erbjuds även ett stort utbud kropps- och ansiktsbehandlingar.

  • Ladda batterierna med utflykter: Moulin de Vernègues är beläget i det åh-så-vackra Provence, mellan städerna Avignon och Aix-en-Provence. Besök naturskyddsområdet Parc Naturel Régional du Luberon eller öva på swingen på golfbanan International Golf of Pont Royal.

Faciliteter

- Restauranger
- Bar
- Spa
- Wi-Fi

Hitta hit

Till flygplatsen i Marseille tar det cirka 40 minuter med bil.
Domaine et Golf de Pont-Royal, Route de Charleval, 13370 Mallemort, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på +46 (0)8-505 988 03 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor