Havsnära hotell i Skagen

Skagen Hotel, Skagen, Danmark

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Svit

Svit

Svit

Svit

Se Skagens berömda ljus med boende på hotell nära havet och sevärdheter, inklusive frukost och middag som tillval

I somras öppnade Skagen Hotel sina dörrar i ett av stadens klassiska gula hus under ett nytt namn. Hotellet som tidigare hette Foldens Hotel 2 har dessutom fått en ny tillbyggnad i samma stil som det ursprungliga huset med 27 splitternya rum.

Hotellets hundraåriga historia lever kvar i den klassiska fasaden men bakom dörrarna väntar ett modernt boende med en minimalistisk inredning i monokroma färger. Här bor du perfekt för att ta del av allt som Skagen har att erbjuda. Den idylliska gamla fiskebyn är Danmarks nordligaste stad och är mest känd för sitt vackra ljus, som inspirerade de så kallade Skagenmålarna, och udden Grenen där två hav möts.

Hotellets personal hjälper gärna till att boka guidade visningar på Skagen Museum, Skagen Bryghus eller en cykeltur i sanddynerna och det hålls regelbundet kulturella evenemang på hotellet – utställningar, vinprovningar och livemusik. I restaurangen kan du njuta av lokala specialiteter tillagade med säsongsbetonade råvaror. Efter en god middag kan du ta en trevlig kvällspromenad till Grenen och äta en glass medan solen går ner bakom både Skagerrak och Kattegatt.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor