En landsbygdsdröm i Toscana

Palazzo Mosela Alla Porta, Montepulciano, Italien

Upp till -69% Idag På utvalda erbjudanden.

Montepulciano

Montepulciano

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Montepulciano

Corte Medicea

Corte Medicea

Montepulciano

Corte Medicea

Montepulciano

Bo i en medeltidsstad omgiven av vingårdar och böljande landskap, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -69% på marknadens priser ?
Frukosten serveras på La Corte Medicea som ligger 450 meter från hotellet.

Vänligen notera att en stadsskatt på 1 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Stadsskatten kan komma att ändras enligt kommunala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur utan extra kostnad. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Romantisk vistelse i historiskt palats i en populär vinstad med utsikt över cypresser, olivträd och vinrankor, inklusive frukost eller halvpension och mer

  • En landsbygdsdröm: Bland Toscanas romantiska sluttningar, i den medeltida staden Montepulciano, hittar du Palazzo Mosela Alla Porta. Här bor du i ett palats som karaktäriseras av rustik och antik inredning. I de allmänna utrymmena pryds väggarna av historiska målningar i kombination med ljuskronor och vintagemöbler.

  • Utforska Toscana: Från hotellet har du utsikt över Toscanas böljande landskap med pinjeträd, cypresser, olivträd och vinrankor. Montepulciano är känt för sina viner så passa på att besöka en av de närliggande vingårdarna. Dessutom ligger städerna Siena, Arezzo och Perugia drygt en timmes biltur bort.

  • Smakprov på lokala köket: När du inte utforskar köken hos de närliggande vingårdarna eller lokala restauranger kan du besöka La Corte Medicea, tvärs över gatan från hotellet, för italienska specialiteter. Det är också här frukostbuffén dukas upp varje morgon.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Luftkonditionering

Hitta hit

Från flygplatsen i Florens tar det ungefär 1,5 timme att köra till hotellet.
Via di Gracciano nel Corso 113, 53045 Montepulciano, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor