Monacohotell med elegans och glamour

Fairmont Monte Carlo, Monte Carlo, Monaco

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Horizon Deck Restaurant & Champagne Bar

Deluxe Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Fairmont Hairpin-rum

Fairmont-rum

Fyrstjärnigt hotell i Monaco med utsökt restaurang, takterrass med pool och utsikt över Rivieran, inklusive frukost, välkomstcocktail och mycket mer

Missa inte

Fairmont Monte Carlo och Monaco är en fröjd för ögat. Det glamourösa, fyrstjärniga hotellet ligger i exklusiva Monte Carlo och har en fantastisk utsikt över Medelhavet. Stranden når du på bara några minuter till fots och stadens andra nöjen, såsom shopping, restauranger och nattklubbar ligger också inom behändigt promenadavstånd. Hotellet ligger granne med det världsberömda kasinot som skymtats i otaliga Hollywoodfilmer. Är du i Monaco under det årliga Monte Carlo Grand Prix-rallyt kan du se bilarna svischa förbi precis utanför entrén. Utöver Monaco har du flera andra vackra städer såsom Cannes och Antibes en kort biltur bort. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor