Modernt boende på Siciliens sydkust

Modica Beach Resort, Sicilien, Italien

Calamosche Beach

Sampieri, ca. 5 km

Deluxerum

Deluxerum

Ragusa

Executive-rum

Executive-rum

Ragusa

Marzamemi

Castello dei conti di Modica

Marzamemi

Ragusa

Vendicari

Fyrstjärnig strandresort med infinitypool, privat strand och restaurang med härlig terrass i Marina di Modica, inklusive halvpension

Modica Beach Resort är en fräsch resort i badorten Marina di Modica på södra Sicilien. Resorten ligger vid härliga sanddyner och det blå Medelhavet väntar bara några steg bort. På morgonen kan du äta en stor frukostbuffé med många goda och söta alternativ. Ta sedan ett dopp i infinitypoolen eller gå ned till den privata sandstranden där solstolar och parasoll väntar.

Marina di Modica ligger i en vacker bukt och har en lång strand, och under sommarmånaderna lever den lilla orten upp och blir en riktig semesterpärla. Om du ändå vill se dig om på denna soldränkta ö är det mysigt att göra utflykter till de vackra städerna Ragusa och Noto, som båda finns på UNESCO:s världsarvslista. På Sicilien finns också många vackra stränder och pittoreska små byar att utforska. Stanna till på ett litet café i solen och njut av de varma vindarna.

Tillbaka på hotellet är det skönt att ta igen sig på det bekväma rummet, eller kanske tillbringa några timmar på resortens moderna spa-avdelning. Ta sedan en fördrink i baren innan du slår dig ned på restaurangens stora terrass. Låt dig förföras av sicilianska fräscha smaker och närproducerat italienskt vin medan du blickar ut mot havet och stranden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor