Moderna stugor vid Flensburgfjorden

Glück in Sicht Ostseelodges, Glücksburg, Tyskland

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Modernt stugboende ett stenkast från vattnet vid Flensburgfjorden, med bra läge för utflykter och aktiv semester, inklusive en flaska vin och andra förmåner

Missa inte

Glück in Sicht är naturskönt beläget vid vattnet, nästan så nära den danska gränsen man kan komma. I området finns det goda möjligheter till ett stort utbud av aktiviteter och sporter, som till exempel vandring och cykling längs Flensburgfjorden, golf samt olika typer av båt- och vattensport. Härifrån når du även flera av regionens städer och sevärdheter. Bland annat kan du besöka slottet och rosenträdgården lokalt i Glücksburg, kuststaden Sønderborg, i Danmark, det livliga och pittoreska Flensburg, hansastaden Hamburg eller Tysklands unika nordsjökust, med det världsarvslistade Vadehavet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor