Miramare Sea Resort & Spa

Ischia, Italien

Terrassen Poltrone

Miramare Sea Resort - en perfekt bakgrund

Swimmingpoolen

Baren

Restaurangen

Avnjut en måltid på terrassen

Santangelo

Terrassen

Sant Angelo

En härlig vistelse på ett hotell och spa på ön Ischia, inklusive frukost eller halvpension

Välkommen till Miramare Sea Resort & Spa i Sant’Angelo på ön Ischia. Föreställ dig en vacker ö vid den italienska kusten, en fyrstjärnig resort vid vattnet, en historisk fiskeby, 12 spa-pooler och ett wellnesscenter. Till råga på allt har resorten en fantastisk utsikt över havet, lyxig inredning och här kan du äta fantastisk medelhavsmat utomhus och njuta av solnedgången. En riktig drömsemester med andra ord. 

På Miramare Sea Resort and Spa behöver du inte bara njuta av vattnet från öns vulkaniska varmvattenkällor på Aphrodite Spa och sitta på terrassen och titta på havet, du kan även utforska den historiska fiskebyn Sant’Angelo, upptäcka grottorna på ön eller titta på människor på de traditionella torgen. 

Resorten användes under inspelningen av filmen ”The Talented Mr Ripley” och på denna oförstörda ö du kan förvänta dig gammaldags italiensk glamour med många moderna bekvämligheter. Resorten är perfekt för en lugn och traditionell romantisk semester i en av de vackraste omgivningarna du kan föreställa dig, och det tar bara några timmar att åka hit. 

Bra att veta

En turistskatt på €1.50 per person, per natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor