Exklusiv resa till hjärtat av Dubai

Millennium Al Barsha, Dubai, Förenade Arabemiraten

Upp till -58% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Flyg ingår Flyg ingår

Deluxerum

Deluxerum

Elegant boende med spa, pool och restaurang nära Mall of the Emirates, inkl. flyg och frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -58% på marknadens priser ?
Sex nätter i ett Deluxerum, inklusive frukostbuffé.

I erbjudandet ingår även en guidad stadsrundtur i Dubai, samt 10 % kommunskatt och 10 % serviceavgift.

Vänligen notera att en turistskatt på 15 USD per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Flyg ingår från vald avreseflygplats till Dubai. Vänligen notera att transfer och bagage inte ingår, men att det kan bokas via leverantören, likväl som ytterligare utflykter.

Bokningsbekräftelse och flygtider

Notera även att leverantören kan komma att ändra boende under exceptionella omständigheter.

Inom sju dagar efter att du har bekräftat din reservation hos oss får du ett mejl från vår leverantör 1001 Natt Reiser med din slutliga bokningsbekräftelse med uppgifter om exakta flygtider bekräftade för just din bokning. Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande.

Secret Escapes GmbH agerar som agent åt 1001 Natt Reiser som är arrangör av den här resan samt din avtalspart som kund. Bokningsvillkor för 1001 Natt Reiser finns tillgängliga här.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt och elegant hotell med spa, pool och restaurang i hjärtat av Dubai, nära Mall of the Emirates, inklusive flyg, frukost och guidad stadstur

  • Poolhäng på en takterrass i Dubai: På hotellets takterrass finns det två pooler, där du kan svalka dig eller koppla av på en solstol med något att dricka och äta från poolbaren.

  • Wellness och välmående för hela kroppen: Hotellets spa erbjuder ett utbud av wellnessbehandlingar, som till exempel massage och exfoliering. Det finns även ett modernt gym, där du kan koppla av med konditions- och styrketräning.

  • Traditionella smaker på tallriken: Hotellets restauranger serverar internationella och marockanska specialiteter, som buffé och à la carte. Till exempel kan du prova på rätter med kött, fisk, skaldjur, fågel och grönsaker, som tillagas med traditionella kryddor. I lobbyn erbjuds hela dagen varma och kalla drycker samt lättare rätter.

Faciliteter

- Biluthyrning
- Café
- Concierge
- Gym
- Pool
- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Hotellet ligger i Al Barsha-distriktet i hjärtat av Dubai, nära tunnelbana och busshållplatser. Till Dubais flygplats är det en halvtimmes bilfärd, eller en timmes resa med lokaltrafiken.
Al Barsha Road, Behind Mall of Emirates Al Barsha 1, Dubai, Al Barsha, Dubai, Förenade Arabemiraten

Transport ingår i detta erbjudande. Se information nedan.

Information

Flygtider

Flyg ingår med Norwegian från Stockholm Arlanda och Köpenhamn till Dubai.

Från Stockholm till Dubai (direktflyg):

Avresa: avgång 23.00, ankomst 08.45 (nästa dag)
Hemresa: avgång 10.10, ankomst 14.25

Från Köpenhamn till Dubai (direktflyg):
Avresa: avgång 23.25, ankomst 09.00 (nästa dag)
Hemresa: avgång 10.20, ankomst 14.35

Bagage, transfer och utflykter ingår ej, men kan bokas via leverantören, 1001 Natt Reiser.

Eftersom ena flygresan sker över natten blir semesterns totala längd sju nätter.

Efter bekräftad bokning kommer du att få en bekräftelse från reseleverantören, 1001 Natt Reiser, med preliminära restider och flightnummer.

Flygtiden kommer att vara inom de tidsparametrar och möjliga flygbolag som beskrivs i detta erbjudande och kan komma att ändras. Notera att din önskade utresetid inte kan garanteras.

Visum krävs ej för skandinaviska medborgare, men resenärernas pass måste vara giltigt minst sex månader efter hemkomst. Angivet namn, nationalitet och födelsedatum måste stämma överens med passet. Resenärer måste också ange emailadress, telefonnummer och hemadress.

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.