Mexikanska vibbar i Kalifornien

Avila La Fonda Hotel, Avila Beach, Kalifornien, USA

Great-rum

Spa-rum

Ett romantiskt och elegant hotell i närheten av stranden, inklusive frukost och en massa guldkantade förmåner

Kalifornien eller Mexiko? Hav eller land? Om du verkligen inte kan välja så är det hit du ska åka. Avila La Fonda Hotel tar Mexiko till San Luis Obispo County och här bor du några kvarter från Bob Jones Trail och mindre än ett kvarter till bukten. När du inte kopplar av i de Saltillo-kaklade rummen eller vid den stora eldstaden i sten kommer du att vara ute i naturen eller på havet letandes efter valar.

Om du inte har paddlat kajak på havet eller spelat Avila Beach-golf (som vanlig golf fast med en svepande utsikt över havet) så kan du göra det nu. Kajaklektioner finns tillgängliga på närliggande Shell Beach och tre minuter från hotellet ligger en 71-håls golfbana, och det är även lätt att prova på andra aktiviteter som sportfiske. Har du inte provat en smaskig paj från Avila Valley Barn så kan du göra det, faktiskt varje kväll på hotellet, efter ett eftermiddagsbesök i den mexikanska chips- och ost-baren följt av en vinkväll med kaliforniska viner.

Bra att veta

Vänligen notera att rumstyp delas ut beroende på tillgänglighet vid incheckning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor