Rofylld vistelse på Toscanas kust

Mercure Viareggio, Viareggio, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Strandnära boende med balkong i charmig toskansk småstad, inklusive frukost, välkomstdrink och matrabatt

Mercure Viareggio är beläget ett par hundra meter från stranden och precis bredvid en av Viareggios kanaler. På bekvämt promenadavstånd hittar man flera caféer, barer och restauranger, och hotellet erbjuder även cykeluthyrning, för den som vill se lite mer av omgivningarna.

Lokalerna är stilrent och bekvämt inredda, med en hel del moderna designelement, som också syns till exempel på den böljande fasaden. Samtliga rum är utrustade med balkong, parkettgolv och härligt rymliga duschar. På anläggningen finns även en mindre pool samt en solterrass och i restaurangen serveras utvalda specialiteter från toskansk och italiensk gastronomi.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor