Stilig italiensk pärla nära kusten

Mediterraneo Emotional Hotel & Spa, Santa Margherita Ligure, Italien

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Svit

Svit

Svit

Genoa, 30 km bort

Santa Margherita Ligure

Välkomnande hotell med spa och strand i norra Italien, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Information om spa:

  • Spaets öppettider är 14.00 till 20.00
  • För att vistas i spaet måste du ha fyllt 12 år
  • Delar av spaet kan vara stängda på grund av renoveringsarbete. Var god kontakta hotellet för aktuell information om vilka facioliteter som är öppna. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Nyrenoverat hotell nära stranden på Italiens västkust, nära Genua, Portofino och Cinque Terre, inklusive frukost, spatillgång och andra förmåner

  • Omge dig av vackra ting: Hotellet är inhyst i ett vackert och varsamt renoverat 1800-talshus där man har bevarat flera av byggnadens fina originaldetaljer, som fresker och parkettgolv. Rummen och sviterna är elegant och hemtrevligt inredda i klassisk stil och har rofylld utsikt mot hotellets trädgård eller mot den intilliggande parken. Från hotellet är det en kort promenad till Santa Margherita Ligures blåflaggade strand.

  • Återfå krafterna i hotellets spa: I hotellets specialdesignade wellnessavdelning kan du koppla av med bland annat bastu, turkiskt bad, en Kneipp-stig, ett vilorum med örtteer samt en uppvärmd inomhuspool med hydromassagebäddar och strömmar. Dessutom erbjuds det ett urval av behandlingar, som till exempel massager, ansiktsbehandlingar och parbehandlingar.

  • Smaka på matregionen Ligurien: Hotellets restaurang serverar traditionella regionala specialiteter, som har fått en varsam uppdatering med hjälp av moderna smaker. Till maten kan du bland annat dricka ett glas vin från husets välsorterade vinkällare. I det eleganta caféet, med sina 1800-talsfresker och vackra utsikt över trädgården, erbjuds det bland annat kakor samt varma och kalla drycker, som örtteer och cocktails.

Faciliteter

- Restaurang
- Kafé och bar
- Spa
- Terrass
- Inomhuspool
- Trädgård

Hitta hit

Genuas flygplats når du på cirka 40 minuter med bil. Du kan också nå flygplatsen med direkttåget från Santa Margherita Ligure, vilket tar drygt 30 minuter.  
Via della Vittoria, 18, 16038 Santa Margherita Ligure GE, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor