Medelhavscharm på Franska rivieran

The Deck Hotel by Happyculture, Nice, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Cabin Dubbelrum

Cabin Club Dubbelrum

Cabin Premium Dubbelrum

Cabin Dubbelrum

Charmigt boutiquehotell i medelhavsstil mitt i Nice, nära havet och Promenade des Anglais, inklusive frukost

Välkommen till detta nyrenoverade, medelhavsinspirerade boutiquehotell i hjärtat av Nice. Här bor du på kort promenadavstånd från havet och stranden. På Deck Hotel genomsyras atmosfären av Medelhavets charm. Inredningen är trivsam och elegant i blåa och ljusa nyanser som för tankarna till den grekiska övärlden.

Hotellets trevliga och lättillgängliga terrass badar i ljus och är den naturliga mötesplatsen. Koppla av i loungen med en kopp kaffe, här känner du dig välkommen i en mysig atmosfär. Efter en god natts sömn kan du njuta av en god frukost med croissanter och kaffe. Välj att få frukosten på ditt rum eller på terrassen.

Hotellet ligger endast några få steg från havet och den berömda strandpromenaden Promenade des Anglais. Upptäck Nice till fots, här är du nära några av de främsta sevärdheterna i staden. Opéra de Nice ligger endast 600 meter från hotellet och till den gamla stadsdelen går du på bara tio minuter. Strosa runt bland färgglada hus och trånga gränder eller gå upp till berget La Château och blicka ut över gamla stan. I närheten av hotellet hittar du också torget Place Massena och den populära shoppinggatan Jean-Médecin.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor