25 €

Matkalahjakortti

Yllätä rakkaasi, ystäväsi tai perheenjäsenesi TravelBirdin lahjakortilla. Lahjansaaja voi itse valita matkakohteen ja inspiroitua uusista kohteista – eikö kuulostakin täydelliseltä lahjaidealta?

Taittele lahjakortista ikimuistoinen lahja!

Kun ostat lahjakortin, saat taiteltavan version, jonka voit tulostaa. Seuraa ohjeita ja yllätä ystäväsi!

Valitse lahjakorttisi

Kuinka lahjakortti toimii

  1. 1. Valitse lahjakortti, jonka haluat antaa.
  2. 2. Tilaa & tulosta lahjakorttisi.
  3. 25 €
    3. Yllätä ystäväsi ja nosta hymy heidän huulilleen!

Lahjakortin ehdot

Nähdäksesi TravelBirdin lahjakorttien yleiset ehdot, klikkaa tästä.

Mitä sitä kiertelemään: elämys on paras lahja.

Täydellisen lahjan löytäminen rakkaalle ja tärkeälle ihmiselle voi olla joskus haastavaa. Toisinaan ongelmana voi olla, että ihminen sanoo, että hänellä on jo kaikkea, eikä hän tarvitse enää mitään. Tämä voi olla tottakin, mutta ehkäpä kyseinen henkilö vain tarkoittaa, ettei enää haluaisi saada iänikuisia villasukkia tai kotitossuja, vaikka nämäkin lahjat tulevat hyvään tarpeeseen silloin tällöin edellisten kuluessa reikäisiksi. Sukkien ja muiden samankaltaisten käytännöllisten lahjojen antaminen on sitä arjen rakkautta. Mitä jos kuitenkin haluaisi tuoda arkeen jotakin juhlavaa ja piristävää. Silloin kannattaa antaa lahjaksi elämyksiä! Kuten tiedetään, tavara ei tuo kuin hetkellistä onnen huumaa, ja tutkimukset osoittavat, että nimenomaan kokemukset tuovat kestävää iloa elämään.

Matkalahjakortti on täydellinen lahja rakkaalle ihmiselle. TravelBirdin lahjakorttien arvot vaihtelevat parista kympistä pariin sataan euroon, joten lahjakortin voi antaa vaikkapa muutaman kerran vuodessa tai vain kerran suurena lahjana. Tämä lahja sopii kenelle tahansa, oli se sitten hyvä ja tuttu naapuri, arvostettu työkaveri tai vaikkapa rakastunut nuoripari. Toki elämyksiä voi tarjota antamalla lahjakortti kylpylään, hotelliin tai oopperaan. Matkalahjakortti antaa kuitenkin vielä enemmän vapautta lahjansaajalle. Ehkäpä päivänsankari keksiikin lahjalleen sellaista käyttöä, joka ei ole edes käynyt antajan mielessä. Mitä jos hän on aina halunnut käydä ihailemassa Norjan myyttisiä vuonoja ja upeita vuoristomaisemia? Mitä jos matkalahjakorttia käytetäänkin mitä upeampaan rantalomaan Costa del Solissa? Entäpä miltä kuulostaisi maaginen baletti Riiassa? TravelBirdin valikoimaa ei voi syyttää ainakaan yksipuolisuudesta, sillä jokainen voi löytää sivuiltamme unelmiensa matkan.

“All you need is love”, lauloivat aikoinaan koko maailman rakastamat The Beatlesit. Rakkautta elämään saa kokemalla upeita elämyksiä, joita ei välttämättä tarvitse hakea kaukaa. Matkalahjakortti on hyvä apu viikonloppumatkoja suunniteltaessa!

Viikonlopussa on vain 48 tuntia, mutta niiden kesto voi tuntua erilaiselta riippuen siitä, viettääkö ne vanhalla tutulla sohvalla vai lähteekö uuteen paikkaan kokemaan kiinnostavia asioita. Kaupunki- tai kylpyläloma on täydellinen valinta, jos halua tehdä jotakin kivaa viikonloppuna. Tuttu Tallinna, lumoava Lontoo, prameileva Praha tai arvoituksellinen Amsterdam – nämä rakkaat Euroopan kaupungit ovat vain yhden tai kahden tunnin lentomatkan päässä ja jotkut vielä lähempänä. Jotta matkustamisen mittasuhteet tulisivat selväksi, muistetaan, että matka Helsingistä Tampereelle tai Turkuun kestää kauemmin kuin siirtyminen näihin upeisiin kaupunkeihin Suomesta.

Matkalahjakortti on kätevä, kun haluaa vain lähteä reissuun huolimatta matkabudjetistaan. Lahjakortti voi tehdä matkanteon edullisemmaksi, jolloin matkailija voi käyttää säästyneet rahat vaikkapa matkamuistoihin. Shoppailu onkin yksi matkailijoiden suosikkiaktiviteeteista lomalla. Shoppaillessa ei edes tarvitse ostaa mitään, vaikka mukavaa sekin on, kun löytää juuri sen oikean mekon tai parfyymin. Suurin osa elämyksestä rakentuu mitä ihanimpien hepeneiden katselusta sekä sovittamisesta. Shoppailun lisäksi kaupungeissa on paljon muutakin ihanaa tekemistä: modernit galleriat, klassiset museot, uusimmat ravintolat ja herkullisimmat kahvilat odottavat kävijäänsä. Tällainen viikonloppumatka on aivan ihana tapa viettää aikaa vaikkapa parhaan ystävänsä kanssa. Varmin tapa saada ystävänsä mukaan matkalle onkin yllättää ystävä antamalla hänelle matkalahjakortti.

Viikon aurinkomatka etelään on aina hyvä vapaa-ajan suunnitelma. Jos taskussa on matkalahjakortti, käy suunnitelman toteuttaminen helpommaksi. Unelmien lomamatkaa ei tarvitse odottaa enää kovin pitkään!

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa. Moni näistä ihmeellisistä asioista voi olla yksinkertaisesti sinisen meren, kultaisen hiekan, säteilevän auringon ja ihanan lämmön yhdistelmä. Matkalahjakortti käy aivan kaikkiin aurinkomatkoihin, oli kyseessä sitten upea Costa del Sol, värikäs Albufeira, Ranskan Riviera tai trooppinen Thaimaa – lämpimien matkakohteiden lista on lähes loputon. Suomalaiset takuulla tietävät sen tunteen, kun haluaa jonnekin lämpimään, sillä tätä tunnetta koetaan lähes ympäri vuoden lukuun ottamatta muutamia kesäisiä viikkoja. Lahjakortin avulla voikin lähteä kylmyyttä ja pimeyttä pakoon useammin kuin vain kerran vuodessa.

Euroopassa ja Euroopan ulkopuolellakin on monia ympäri vuoden aurinkoisina ja leutoina pysyviä kohteita, joihin ei tarvitse kuin vain matkustaa saadakseen hyvän mielen. Sään lisäksi virkistävää tunnelmaa luovat paikalliset herkut, joiden tekemisessä käytettäviä reseptejä on noudatettu jopa satojen vuosien ajan. Herkkuruokien tuoreet ainekset otetaan toisinaan suoraan puusta tai noudetaan lähivesistöstä ja niistä loihditaan mitä maukkaimpia aterioita. Makunystyröiden kokemat elämykset täydentävät ihania aurinkoisia lomamatkoja.

Matkalahjakortti voi olla ihanan ajattelevainen lahja rakkaalle. Pari päivää höyrysaunassa, kasvohoidoissa sekä rentouttavassa hieronnassa saavat kenet tahansa tuntemaan itsensä uudeksi ihmiseksi.

Elämän hektisyys voi rasittaa ihmistä hänen huomaamatta sitä. Eräänä aamuna voi herätä siihen, että on ihan puhki, vaikka on juuri levännyt. Viimeistään silloin pitää ottaa lomaa! Loman ei tarvitse olla pitkä, mutta sen pitää olla täynnä sellaisia elämyksiä, jotka auttavat rentoutumaan, ja jotka jäävät mieleen pitkäksikin aikaa. Kylpyläloma voi olla täydellinen mahdollisuus ottaa rennosti ja latailla akkujaan. Vesi on ihmeellinen elementti: se puhdistaa ja virkistää, auttaa ihmisen tuntemaan itsensä uudestisyntyneeksi. Samanlaisia tuntemuksia voi kokea ammattilaisten tekemässä hieronnassa. Taidokkaat kasvo-, käsi- ja jalkahoidot auttavat arvostamaan vartalon jokaista osaa. Kylpylämatka on hyvä valinta jokaiselle rentoutusta kaipaavalle.

Perinteisesti suomalaiset suuntaavat kylpylälomalle Viroon, Latviaan ja Liettuaan. Unkarin pääkaupunki Budapest on myös kasvattanut suosiotaan tasaiseen tahtiin. Kaikissa näissä paikoissa on vuosikymmenten ellei satojen vuosien perinne kylpylähoidoista. Ihanat kylpyläpaketit sisältävät siisteydellään iloa tuottavia hotellihuoneita sekä monia virkistäviä hoitoja.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen