Avslappnat hotell endast för vuxna

Club Maspalomas Suites & Spa, Maspalomas, Gran Canaria, Spanien

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Elegant hotell med spa och pool i Maspalomas, endast för vuxna, en kort bilfärd från stranden och Playa del Ingles, inklusive halvpension och mer

Missa inte

Club Maspalomas Suites & Spa är beläget i hjärtat av Campo International i Maspalomas på södra Gran Canaria. Här befinner du dig mitt i stadens livliga centrum och har två kilometer till närmaste strand. Tio minuters promenad från hotellet ligger en golfbana och till stranden vid Playa del Ingles är det tio minuters bilfärd. Till Gran Canarias huvudstad, Las Palmas, är det ungefär en timmes resa med bil eller buss. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor