Boutiqueherrgård på Santorini

Markezinis Suites, Santorini, Grekland

Boutiqueherrgård med lyxsviter, inklusive frukost och en flaska vin

Markezini Suites stoltserar med ett utmärkt läge på Santorini och är en imponerande tillflyktsort på ön. Med en framgångsrik känsla av prestige och med romantiska och moderna interiörer erbjuds du på Markezinis Suites ett unikt boende i ett lugnt område i Messaria.

Med originell design och fokus på ljust möblemang och blomstrande detaljer har denna gamla herrgård en avslappnad och fin atmosfär som vilar på sitt anrika förflutna. De lyxiga sviterna är detaljrikt inredda med vita draperier och elegant möblemang i vaniljfärg.

Hotellet, som tidigare varit residens för en premiärminister, är uppdelat i fem lyxiga delar som alla flödar av naturligt ljus. Det erbjuder utomordentlig service och en behaglig avskildhet, så att du kan finna total komfort här. Mjuka badrockar, fluffiga dunkuddar, härliga badprodukter och jacuzzi finns i alla sviter. Dessutom kan du njuta av den sofistikerade atmosfären på Elia Restaurant and Wine Bar när suget för vinprovning faller på.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor