Marina Hotel at the Corinthia Beach Resort

St George's, Malta

Poolen med fantastisk utsikt

Standard Sea View-rum

Café

Duke's Club

Ristorante de Marina

Loungen

Hotellets fasad

Ett klassiskt hotell med utsikt över St George-bukten, inklusive frukost, en flaska vin på rummet och sen utcheckning

Marina Hotel på Corinthia Beach Resort är ett lyxhotell beläget i St Julian-området på norra Malta. Detta är en vacker och rofylld tillflyktsort vid Medelhavet med utsikt över charmiga St George-bukten med dess skimrande vatten och guppande båtar.

En perfekt plats att betrakta världen utanför på och samtidigt befinna sig mitt i smeten på detta hotell precis vid kusten. Hotellet har sin egen privata beach club varifrån du enkelt kan ta dig till stranden, samt ett fullt utrustat vattensportcenter. Grannstaden Paceville ligger bara en kort promenad bort och här kan du njuta av det lokala nattlivet. Det underbara läget och de imponerande faciliteterna gör denna resort till en perfekt tillflyktsort på Medelhavets kust.

Se nedan vad som ingår i erbjudandet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor