Historisk vistelse på Fyn

Marcussens Hotel, Assens, Danmark

Upp till -56% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum

Bo i historiska Assens, inkl. frukost, tvårättersmiddag och en flaska mousserande vin

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -56% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 20 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Idylliskt läge nära stad och strand på vackra Fyn, inklusive frukost, tvårättersmiddag och en flaska mousserande vin

  • Strandnära läge på Fyn: Marcussens Hotel har ett vackert läge bara några meter från stranden och gågatan i den charmiga gamla handelsstaden Assens på danska ön Fyn. Hotellet var en gång i tiden ett sjömanshem och från rummet har du utsikt över småbåtshamnen som var en viktig länk i färjeleden mellan Fyn och Jylland.

  • Sätt dig till bords: Om vädret tillåter kan du njuta av en drink eller en kopp kaffe på den stora terrassen och fylla lungorna med frisk havsluft. Restaurant ROULV är uppkallad efter den danske vikingen Roulv och serverar rätter inspirerade av de råvaror som användes på vikingatiden, till exempel nässlor och mjöd.

  • Utforska historiska Assens: Staden har anor från 1100-talet och är en fridfull oas med kullerstensgator, pittoreska korsvirkeshus och små handelsbodar. De närliggande museerna Willemoesgården och Vestfyns Kunstmuseum är väl värda ett besök. Du kan även ta en båttur till den natursköna ön Bågø eller besöka Assens bryggeri som har tillverkat öl i 130 år.

Faciliteter

- Terrass
- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

Det är en timme och 15 minuters bilresa till Billunds flygplats.
Strandgade 22, 5610 Assens, Danmark

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor