Lyxresort på en kroatisk ö

Port 9 Resort, Korčula, Kroatien

Superior-rum med balkong

Superior-rum med balkong

Superior-rum med balkong

Family-rum med balkong

Lyxresort med pittoreskt, strandnära läge på den kroatiska ön Korcula, inklusive halvpension, en flaska vin och andra förmåner

Missa inte

Port 9 Resort har ett lugnt läge i en pittoresk vik omgiven av skog, två kilometer utanför medeltidsstaden Korčula. Det är ett bra läge för aktiviteter för både stora och små gäster, med allt från kanotpaddling och cykling till klättring och minigolf. Det ligger dessutom flera stränder, både av den steniga och sandiga varianten, inom nära räckhåll och med buss, bil eller båt tar du dig till Korčulas centrum på bara några minuter. I staden, som brukar kallas för ”lilla Dubrovnik”, hittar du restauranger, butiker och ett Marco Polo-museum.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor