Hyllat lyxhotell på Rivieran

Monte-Carlo Beach, Roquebrune-Cap-Martin, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Exclusive Sea View-rum

Tidlös elegans på Franska rivieran med privat strand, Michelinrestaurang, lyxspa och en Dom Pérignon-lounge, inklusive frukost

Den prestigefyllda lyxresorten Monte-Carlo Beach öppnade portarna 1929 och blev snabbt en sommarfavorit hos societetsgräddan med sina glamourösa fester. Med det azurblåa Liguriska havet som bakgrund tornar den majestätiska terrakottabyggnaden upp sig – ett giftermål mellan kalifornisk palatsstil och tidlös “riviera-chic” – med moderna rum signerade den parisiska kändisdesignern India Mahdavi.

Här får du en riktig VIP-upplevelse, genomsyrad av en omisskännlig dolce vita-atmosfär. I blickfånget finner du den olympiska poolen, kantad med randiga parasoll som fladdrar till i brisen från havet. Den privata stranden ligger endast en kort promenad bort. Lyxa till det lite extra med ett besök på spaet Les Thermes Marins Monte-Carlo med behandlingar från världsberömda hudvårdsmärket La Prairie et Phytomer.

Till lunch och middag kan du välja mellan fyra utmärkta restauranger, med den Michelinbelönade gourmetrestaurangen Elsa som resortens kronjuvel. Avrunda dagen tillbakalutad i Dom Pérignon-loungen med ett glas champagne och se förstrött hur båtar seglar förbi borta på horisonten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor