Lyxigt golf- och spahotell på Fuerteventura

Hotel Sheraton Fuerteventura Golf And Spa Resort, Fuerteventura, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Livsnjutning på ett golf- och spahotell på lummiga Fuerteventura, inklusive halvpension samt spaentré

Det spelar ingen roll om du spelar golf eller bara älskar att njuta av livet vid poolkanten – Sheraton Fuerteventura Golf and Spa Resort har massor att erbjuda för alla. Med sitt läge på stranden alldeles intill två golfbanor är skönheten i omgivningarna svårslagna.

När hungern gör sig påmind stillar du den enkelt på en av hotellets fyra restauranger. Här serveras allt från medelhavsmat till asiatiskt. Tre barer finns också, där du kan njuta av en fördrink eller avrunda middagen med ett glas gott.

Vill du koppla av och njuta lite extra ska du inte missa att boka en av de många behandlingarna på hotellets stora spa. Här finns också pooler, bastu och ett gym om du vill svettas lite innan avkopplingen. Föredrar du aktiviteter finns det mängder i området – allt från minigolf och tennisbanor till beachvolleyboll och en bågskyttebana.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor