Lyxiga sviter i Karibien

Sublime Samana Hotel & Residences, Las Terrenas, Dominikanska republiken

Svit med ett sovrum

Svit med två sovrum

Svit med två sovrum

Svit med två sovrum

Svit med två sovrum

Casita med tre sovrum

Casita med tre sovrum

Casita med tre sovrum

Boende i en lyxig svit på ett Small Luxury Hotel of the World-hotell med privat strand på en tropisk halvö, inklusive frukost

Sublime Samana Hotel & Residences ligger gömt på Dominikanska republikens nordöstra kust i en tropisk miljö. Med en grönskande djungel på ena sidan och en avskild strand på den andra bjuder Luxury Hotel of the World-hotellet, som är belönat med ett TripAdvisor Travelers' Choice Award, på en upplevelse med det bästa Karibien har att erbjuda på stora ägor av oförstört paradis.

Från det att du kliver in i lobbyn kommer du att veta att du hittat något speciellt. Glittrande pooler leder dig genom de vackra ägorna till den privata stranden. Njut av en kyld cocktail eller färsk fisk på Beachside Grill och koppla av i den mjuka sanden innan du äter smaskig medelhavsmat på Bistro.

För att verkligen ta del av de vackra omgivningarna kan du träna yoga vid vattnet, rida eller dyka. Och vill du koppla av ordentligt kan du boka en behandling på spaet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor