Lyxig rundresa på Phuket

Phuket, Thailand

Flyg ingår Flyg ingår

Aleenta Resort & Spa

Como Point Yamu

Como Point Yamu

Como Point Yamu

Verandah-svit på Como Point Yamu

Verandah-svit på Como Point Yamu

Verandah-svit på Como Point Yamu

Como Point Yamu

Como Point Yamu

Como Point Yamu

Como Point Yamu

Cape Kudu

Cape Kudu

Cape Kudu

Deluxerum på Cape Kudu

Deluxerum på Cape Kudu

Cape Kudu

Cape Kudu

Aleenta Resort & Spa

Aleenta Resort & Spa

Grand Deluxe Pool-villa på Aleenta Resort & Spa

Grand Deluxe Pool-villa på Aleenta Resort & Spa

Grand Deluxe Pool-villa på Aleenta Resort & Spa

Aleenta Resort & Spa

Aleenta Resort & Spa

Aleenta Resort & Spa

Njut av sol och bad på palmkantade stränder på en 13 nätter lång rundresa till Phuket med tre femstjärniga boenden, inklusive flyg och mängder av förmåner

Det är ingen slump att paradisön Phuket är ett av Thailands mest populära resmål. Förutom de omtalade stränderna med kritvit, finkornig sand som leder ner till det kristallklara havet så kan du njuta av storslagna naturupplevelser, shopping och god mat.

Med denna rundresa har du möjlighet att upptäcka tre olika delar av Phuket som alla har en unik charm och atmosfär. Du checkar först in på femstjärniga Como Point Yamu, som ligger uppe på en sluttning i fiskebyn Cape Yamu med utsikt över Andamansjön. Här kan du njuta av en lugnare sida av Thailands största ö bortom folkmassorna och koppla av vid poolen eller göra en utflykt med longtail-båt till en av de närliggande små öarna. Det går även att ta båten till Como Beach Club som ligger på en tropisk ö 20 minuter från Phuket och erbjuder en strandrestaurang, bar, pool och olika vattensporter. När du återvänder till resorten kan du boka en autentisk thailändsk massage på spaet innan du hugger in på en klassisk Pad Thai på strandrestaurangen.

Efter tre nätter på fridfulla Como Point Yamu väntar ett femstjärnigt boende på strandnära Cape Kudu Hotel. När du inte lapar sol på den härliga sandstranden kan du luta dig tillbaka i en solstol vid infinitypoolen eller delta i någon av alla aktiviteter som erbjuds, bland annat yoga, matlagningskurser, cykling och thaiboxning. Med aptiten på topp njuter du sedan av en god middag på Hornbill Restaurant och avslutar kvällen med en cocktail under den stjärnklara himlen.

Det sista stoppet på denna spännande resa är lyxresorten Aleenta Phuket som ligger vid den pittoreska Phang Nga-bukten. Här bor du i en rymlig och elegant inredd villa med en egen pool och möblerad terrass. Den fina stranden Natai Beach må vara huvudattraktionen men på resorten finner du även två restauranger och ett lyxigt spa som erbjuder en lång rad behandlingar samt yoga- och träningsklasser. Om du vill se mer av Phuket under dina dagar här så kan du promenera i djungeln, ta en båttur till James Bond-ön eller få en fartfylld upplevelse med forsränning på Phang Nga-floden.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.